Cypher blogja

Sok minden jár mostanában a fejemben. Gondoltam leírom. Hátha valaki elolvassa...

Friss topikok

  • kedvezményes diák: naná, a pénztárcám üres, sebaj, diákként nehéz az élet! (2011.11.21. 14:11) Egy nyugdíjas tanár félelmei
  • mimindannyian: Te is összekevered a százalékot az abszolút értékkel? (2011.10.27. 17:25) Rogán-adó
  • cypher: @mimindannyian: Igazából nem egészes "saját" találat. Az egyik kollégám küldte körbe az első link... (2011.09.30. 17:50) A független közszolgálati média
  • wmiki: erről az szdsz szótár jut eszembe demokrácia = hatalmon vagyunk diktatúra = ellenzékben vagyunk (2011.09.02. 08:32) Felsőoktatási reform
  • cypher: @pulendrákus: Kedves Pulendrákus! A határon túli magyarokkal szemben nincsenek előítéleteim. Azt... (2011.08.22. 20:46) Szavazati Jog

Linkblog

2010.11.25. 08:48 cypher

Egy tüntetést!

Címkék: politika mszp fidesz nyugdíj lmp

Kedves LMP, MSZP, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Charta, Nyuszi barátai és üzletfelei!

Legyenek szívesek most az egyszer tegyék félre az egymással való civakodást, és szervezzenek EGY tüntetést a Fideszes nyugdíjrablás ellen. Az az igazság, hogy engem, mint választópolgárt egyáltalán nem érdekel, hogy Önök mennyire utálják egymást. Ez nem az általános iskola, ahol Pistike hisztizhet azért, mert nem akar Ferike mellett ülni.

Az egyetlen módja annak, hogy a választópolgárok kimutatssák nemtetszésüket, az ha egységesen lépünk fel. Ehhez pedig az kell, hogy EGY tüntetés legyen, ahol mindenki ott van. Itt most három millió ember megtakarításairól van szó. Az Önök szánalmas politikai játszmái nem számítanak.

Ha szorult önökbe egy csepp felelősségérzet is, akkor a Magyar Nép választott képviselőiként megértik ezt, és összefoganak, a helyett, hogy csak a saját érdekeiket néznék.

 

Kedves Gyurcsány Ferenc!

A fentiek Önre is vonatkoznak. Nem érdekel, hogy a baloldal újjáépítőjének szerepében akar e tetszelegni, vagy épp Sárkányölő Szent Györgyében. Tudomásul kell vennie, hogy a magyar választópolgárok jelentős része számára Ön nem szalonképes. Ha Ön résztvesz egy rendezvény szervezésében, beszédet mond, vagy bármi egyéb módon közreműködik, az hiteltelenné teszi a rendezvényt. Ebből most az egyszer maradjon ki.

Legyen ott a tüntetésen. De ne mint szervező, hanem mint egyszerű polgár. Ne torpedózza meg ezt is, mint a legutóbbi tüntetést. Túl nagy a tét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cypher.blog.hu/api/trackback/id/tr852471949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása